Bril in combinatie met mondmasker

Ongeacht of je slechte ogen hebt of niet, herkent iedereen het probleem dat de bril beslaat in combinatie met een mondmasker. Door de inspanning ontstaat er warmte in het mondmasker en kan de gebruiker een benauwd gevoel ervaren. Vaak resulteert deze opbouw van warmte in het mondmasker in het ontsnappen van warme adem aan de bovenkant van het mondmasker bij de neus. Deze adem veroorzaakt naast een onprettig gevoel ook nog eens dat de bril beslaat in combinatie met een mondmasker. Wanneer een masker in combinatie met een bril wordt gedragen kan dit dus veel irritatie veroorzaken.

Deze irritatie kan belemmeren in de productiviteit en de veiligheid van de werknemer, hiervoor hebben wij twee producten die samen voor een oplossing zorgen wanneer je bril beslaat in combinatie met een mondmasker.

Bollé Safety

Bollé staat al jaren lang hoog aangeschreven door de blik op innovatie. Dit komt mede door de ontwikkeling van de platinumcoating. Deze coating wordt aangebracht op de lens van de bril en garandeert de gebruiker dat de bril niet beslaat in combinatie met een mondmasker. Op deze manier blijf je goed zicht houden en hoeft de bril niet worden afgezet om deze schoon te maken.

Bril beslaat in combinatie met een stofmasker - picto-platinum-n