Croese-Thuisoptiek & Coronavirus

Vanaf 6 juli j.l. is er enige verruiming gekomen in de maatregelen t.a.v. van het Covid-19 virus.

Veel zorgcentra en thuiszorgorganisaties verruimen hun bezoekregeling ook t.a.v. de mobiele opticien.

Op 6 mei j.l. schreef ik:

Afgelopen weken heb ik, op voorhand van deze uitkomst, al de nodige zaken voorbereid. Zo zal ik bij binnenkomst handschoenen dragen om de apparatuur te plaatsen en zal deze handschoenen voor de daadwerkelijke oogmeting vervangen. Ook zal ik een gelaatsscherm en mondkapje dragen om een zo veilig mogelijke werkplaats te waarborgen. Alle gepaste brilmonturen en apparatuur zullen na gebruik gereinigd worden.

Ik kan u melden dat er bij mij geen verruiming plaatsvindt. Ik zal komende tijd de huisbezoeken zoals bovenstaand aanhouden.

Graag zie ik u reactie, voor het maken van afspraak voor een oogmeting, tegemoet! U kunt u mij bereiken op mobiel nummer 06-21542636. Ook kunt u een mail sturen naar: info@croese-thuisoptiek.nl of via de contactpagina van deze site. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Graag gezond tot binnenkort en een hartelijke groet,

Marco Croese